Nový umělecký projekt: Akty z dronu

vloženo 1. 11. 2021 (aktualizováno 11/2022)


Po úspěšném projektu HUMAN EYE (2015-2017) jsem se pustil do nového uměleckého počinu. Věnuji se v něm fotografování něžných ženských aktů z letecké perspektivy pomocí dálkově řízeného dronu.

První snímky oficiálně spatřily světlo světa s vypuštěním kalendáře 2022, který je prvním plodem nového projektu. Kalendář bylo možno zakoupit přímo přes mé webové stránky, kde navíc každý měsíc v průběhu roku zveřejňuji nejen fotografie z kalendáře, ale i další, které během focení vznikly a do samotného kalendáře se nevešly. 

Kalendářem na rok 2022 projekt ale neskončil. Ve focení jsem pokračoval i v následujícím roce, aby mohl v podobném duchu vzniknout ještě lepší kalendář 2023. Ten pravděpodobně bude tuto kalendářovou sérii zakončovat, avšak není vyloučeno, že na téma aktů z dronu vznikne něco dalšího.

Moc děkuji všem modelkám za důvěru, se kterou do projektu šly, přestože to bylo něco nového a výsledek zejména na počátku projektu nejistý. Taktéž děkuji české tiskárně Dastax, díky které vám mohu kalendář nabídnout ve fyzické podobě. Díky též všem, kdo jste si kalendář 2022 zakoupili – ačkoli to nebylo cílem, za pomoci vašeho velkému zájmu byl celý projekt po započtení všech finančních nákladů dokonce i mírně ziskový. V neposlední řadě musím poděkovat své Terezce za spoustu kreativních nápadů (včetně samotné myšlenky udělat kalendář) a obrovskou podporu!

na hlavní stránku kalendáře
na hlavní stránku kalendáře